Læsetid: 1 min.

FOLK

23. juli 2003


James Hewitt
*Det er ikke længere så indbringende at have været Di’s elsker. Først ville Hewitt
have flere mio. pund for sine kærestebreve. Nu vil han give dem til prins Charles kvit og frit, men vil han have dem?

Michael Larsen
*Filmjournalisten, der blev bestsellerforfatter, fortsatte over to sider i Berlingeren i går sit korstog mod ’kulturformynderne’. Seneste mål for hans liberale harme er Dansk Litteraturcenter, som har glemt at invitere ham til at møde en indflydelsesrig amerikansk litterat. Hvor småt kan det blive? Eller ser den mand bare et plot alle vegne?

Harry Potter
*Adressen Privet Drive 4 er kendt af alle Potter-fans. Her bor mugglerfamilien Dursley. I virkeligheden ligger huset på Picket Post Close 12 i Bracknell i det sydlige England, og ejeren har sat det til salg. For 250.000 pund. Så vidt vides uden husalf.

Tarja Halonen
*Den 59-årige finske præsident, som både er til jura og mavedans, gik på scenen
under Helsinki Jazzfestival. Hun slog håret ud og kastede sig ud en dans med The Godfather of Soul, James Brown, til tonerne af »Sex Machine«. Stik den, Margrethe.

George W. Bush
*Præsidenten overrækker i Det Hvide Hus The Medal of Freedom. Blandt modtagerne er pianisten Van Cliburn, våbenbroderen Charlton Heston samt skaberen af restaurantkæden Wendy’s.

Langelændere
*Langelandsfestivalen, den forlængede rockweekend for dem, der ikke vil have mudder i øjnene og gerne vil hygge sig med familien, er i gang. I dag kan man høre Det Brune Punktum, Razz og Sanne Salomonsen. Samt sig selv.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her