Læsetid: 1 min.

Folk

18. juli 2003


Danmarks Damer
*Det danske fodboldlandshold for kvinder må nøjes med en 8. plads på FIFA’s nye rangliste over kvindelandshold. Over Danmark ligger både Sverige og Norge, mens USA har sat sig på førstepladsen.

Ronaldinho
*Den driblestærke brasilianer får ikke længere løn af sin klub Paris Saint Germain. Det skyldes, at Ronaldinho endnu ikke er mødt op til en træningslejr, som startede 10. juli. Episoden har forstærket rygterne om, at brasilianeren gerne vil til Manchester United – som har tilbudt 250 millioner kroner for ham.

Unge mænd
*Man havde nok på fornemmelsen, at det ikke var sandt, at onani skulle være skadeligt. Men at det ligefrem er sundt for mænd at tage en spiller, er nok alligevel en overraskelse for de fleste. Ikke desto mindre har australske kræftforskere fundet ud af, at mænd, der onanerer eller har sex dagligt i deres unge dage, har 33 procent mindre risiko for at få kræft i blærehalskirtlen (prostata), når de kommer op i årene.

Line Baun Danielsen
*Kommer nu til Danmarks Radio, hvor hun skal overtage det emotionelle program Sporløs efter Gorm. »Jeg kan da nemt komme til at fælde en tåre. Men det er jo også godt fjernsyn,« siger Line Baun Danielsen til Ekstra Bladet.

Japanere
*Det japanske overhus ventes i dag endeligt at vedtage en lov, der gør det muligt at udsende japanske soldater til Irak. Værre sent end aldrig.

Handlende
*Vorbasse Marked løber af stablen i dag og i morgen. Motto: »Ses vi ikke før – så ses vi til Vorbasse Marked.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her