Læsetid: 1 min.

Folk

16. juli 2003


Unge bilister
*En tre-årig tysk dreng har pløjet sig gennem to telte i sin fars bil. Den fremmelige Jannik fik fat i nøglerne, mens faderen spillede fodbold. To 11-årige kom lettere til skade, da de legede i et af de nedkørte telte.

Ruchebane-mand
*En amerikaner har i over fire dage opholdt sig i en tysk rutsjebane i et forsøg på at sætte en ny verdensrekord for, hvor længe man kan sove, spise og gå på toilettet, siddende i en vogn, der kører 120 kilometer i timen. Har er stadig i topform, og har end ikke kastet op endnu.

Junkier
*De mange mennesker, der plejede at stå og fylde ved Hovedbanegårdens slemme indgang, er væk. Grunden er klassisk musik, som med stor succes blæses ud i højtalere. Det kan de ikke lide.

Niels Lan Doky
*Den danske jazzstjerne Niels Lan Doky vil i aften give koncert på kunstmuseet Louisiana sammen med Niels-Henning Ørsted Pedersen. Så bliver det ikke meget pænere.

Nordmænd
*Er glade for erotiske bøger men for flove til at købe dem. Ifølge den norske avis Aftenposten er antallet af stjålne bøger med erotisk indhold ekstremt højt i de norske butikker og biblioteker.

Ikke stilladsarbejdere
*Det var ikke stilladsarbejdere, der ved en julefrokost i 2001 voldtog en kvinde. Det var nedrivningsarbejdere! Det budskab har formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i snart to år forsøgt at videregive til diverse medier. Uden det store held.
I et brev til B.T. kalder formanden avisen for »den suverænt mest useriøse avis i Danmark.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu