Læsetid: 1 min.

Grønlandske viser

21. juli 2003

Den grønlandske sanger Rasmus Lyberth, optræder for første gang i en årrække i Tivolis Vise Vershus. Det sker på torsdag kl. 20. Lyberth har i mange år formidlet indsigt i Grønlands verden med sine sange. Teksterne er meget vel umulige at forstå for den menige dansker, men introduktionerne er på dansk og Lyberths stemme og følsomt udførte numre, har ikke ladet sine lyttere i tvivl om budskabet. Udover koncerten i Tivoli vil der være mulighed for at se Rasmus Lyberth på Frederikssund Festivalen 31 juli samt på hans sidste efterårsturne i oktober og november måned.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her