Læsetid: 1 min.

Instruktørernes yndlingsfilm

4. juli 2003

*Informations filmredaktion har inviteret en række danske filminstruktører til at tale om film, som har betydet meget for dem i deres liv og karriere. I de fleste tilfælde ser vi filmene sammen med instruktørerne og taler om dem undervejs. Vi bringer samtalerne i løbet af sommeren og efteråret. Blandt andet vil Morten Arnfred fortælle om Bill Forsyths Local Hero, Nils Malmros om Truffauts Jules og Jim og Christoffer Boe om Leos Carax’ Boy Meets Girl. Også Lone Scherfig, Søren Kragh-Jacobsen, Natasha Arthy og Ole Christian Madsen har sagt ja til at være med. Vi begynder med Per Fly, der har ladet sig inspirere af Martin Scorseses boksefilm Raging Bull til karakterarbejdet på Bænken og Arven.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her