Læsetid: 1 min.

Kampen om The Golden Swan

1. juli 2003

*Copenhagen International Film Festival offentliggjorde i går titlerne på de 14 film, som til august skal dyste om The Golden Swan på den første udgave af festivalen. Tre danske film: Spillefilmsdebuterende Anders Gustafssons Bagland, Jesper W. Nielsens opfølger til Okay, Manden bag døren, og Torben Skjødt Jensens film om Asta Nielsen, Afgrunden. De tre film får selskab af 11 film fra resten af Europa, bl.a. tre film, som også blev vist på årets filmfestival i Cannes: Sylvain Chomets animationsfilm Belleville Rendez-vous, norske Bent Hamers Salmer fra kjøkkenet og Emily Youngs Kiss of Life. www.copenhagenfilmfestival.com.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her