Læsetid: 1 min.

Playboy til højstbydende

26. juli 2003

I anledning af at herremagasinet over alle runder de 50, har man bl.a. valgt at afholde en auktion, hvor kuriositeter fra kunstneriske koryfæer med tilknytning til de kulørte sider bortloddes. Her kan man blandt andet investere i korrekturmanuskriptet til Ian Flemings Bond-roman, I hendes majestæts hemmelige tjeneste med forfatterens kommentarer og noter. Bag de celebre bidrag står desuden beatpoeten Jack Kerouac, digteren Allen Ginsberg og forfattere som Henry Miller og Jean Paul Sartre. Auktionen finder sted 17. december på Christie’s i New York.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu