Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

19. juli 2003


Lance Armstrong
*Hvad der end hænder i årets Tour, kan vi allerede nu slå fast, den amerikanske pløjemarksbetvinger som den eneste af de tilbageværende ryttere ikke kommer til at køre hele ruten.

Tileur Amiltonne
*Balladen om ’dansk-amerikanerens’ postulerede kravebensfraktur har optaget hele Frankrig under Touren. Nu er der blevet stille, efter at en vrissen Bjarne Riis har fremlagt tourlægernes røntgenfotos af CSC-kaptajnens skade.

Søren Lerby
*Den tidligere særdeles højtråbende landsholdsspiller er færdig som europæisk direktør for agentfirmaet Pro-active. Lerby har været voldsomt kritiseret i forbindelse med salget af Morten Skoubo fra FC Midtjylland til Borussia Mönchengladbach. Pro-actives agenter repræ-senterede begge parter, og den holder ikke i byretten.

Lars Høgh
*Den sympatiske eks-OB- og -landsholdsmålmand bliver nu målmandstræner i FC Nordsjælland, der er det nye og knap så belastende navn for klubben, der i sidste sæson hed Farum.

Thomas Sørensen
*Vor landsholdsmålmand passer træningen hos nedrykkerne fra Sunderland. Imens svirrer det med rygter om, at Aston Villa gerne vil købe ham.

Ian Thorpe
*Den australske svømmestjerne langer kraftigt ud efter det internationale svømmeforbund, og anklager
forbundet for at være alt for svag i kampen mod doping: »Jeg tror ikke, at der nogensinde bliver et rent verdensmesterskab, hvilket er en
kedelig ting at sige,« siger han.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her