Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

12. juli 2003


Kenneth Carlsen
*Ret skal være ret. Vor højst placerede tennisspiller slog til i Davis Cup-opgøret mod Bostjan Osabnik. Med en velfungerende serv vandt han i tre sæt over sloveneren, som ellers er på en flot 792.-plads på verdensranglisten.

FINA
*Det Internationale Svømmeforbund har vedtaget at nedsætte strafferammen for førstegangsforseelser med dopingmisbrug fra fire til to år. Det skulle gøre en lang række svømmere glade.

Stig Tøfting
*Så er der risengrød. En løssluppen fodboldspiller har skrevet kontrakt med den kinesiske klub Tianjin Taida. Foreløbig for 22 kampe.

Zou Shiming
*Den 22-årige kinesiske bokser sikrede sig fredag Kinas første VM-medalje nogensinde, da han kom i finalen i letfluevægt.

Marion Jones
*Det amerikanske sprinterfænomen og nybagt mor har sammen med manden, Tim Montgomery, verdensrekordholder på 100 meter, skiftet træner. Men Dan Pfaff har ingen magisk formel, udtaler han, og ser sin rolle mere som mentor. Og så er han totalt ukendt i medicinske kredse.

Allan Bak Jensen
*Den 25-årige Heerenveen-spiller med en fortid i FC Midtjylland kan nu erklære sig fodboldinvalid efter halvandet års forgæves kamp mod en rygskade.

Fernando Hierro
*Den absolut tidligere Real Madrid-anfører søger andre græsgange og gerne uden for det spanske. Efter 14 år i Real kneb det med at holde kadencen i årets afsluttende kampe, og fyringen skete synkront med fyringen af træner del Bosque.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her