Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

5. juli 2003


Stig Tøfting
*Den nu fritgående plæneklipper skal til at plukke ris, og er på vej til den kinesiske 1. divisionsklub Tianjin Taida. Rygter vil vide, at der ligger finansielle bevæggrunde bag det overraskende skift.

Istanbul
*Tyrkiets hjemmebanepublikum i EM-kvalifikationskampen mod Makedonien i juni, kunne ikke opføre sig ordentligt. Det kommer ikke bag på nogen som helst, og koster forbundet en bøde på 238.000 kroner. Fyyyy.

Anna Lindberg
*Den svenske udspringer er blot én af mange svenske idrætsudøvere, som offentligt har udtrykt forargelse over de græske OL-arrangørers planer om at øge antallet af bordeller under næste års lege.

Roger Federer
*Den unge schweiziske tennisstjerne udspillede favoritten Andy Roddick med tennis i verdensklasse, og møder i herrernes Wimbledon-finale den australske servemaskine, Philippousos.

Serena Williams
*Tennis er en alvorlig sag, og i pigernes Wimbledon-semifinale lod den 21-årige amerikaner alvoren gå ud over belgiske Justine Henin-Hardenne. Den stakkels pige, der ellers vandt det seneste indbyrdes opgør, fik i alt fem partier. Nu venter søster Venus i finalen.

23
*Det er trøjenummeret der forventes at give Real Madrid millioner af kroner om dagen i øgede merchandise-indtægter de næste år. Den vil David Beckham iføre sig når sæsonen starter.

Chris Boardman
*Den engelske cykelrytter er den, der har deltaget i kortest tid i et Tour de France. I alt 1,5 km i 1995, og så et styrt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her