Læsetid: 1 min.

Festival

8. august 2003


(2. sektion)

Images of Asia

*Images of Asia præsenterer over 450 asiatiske kunstnere. Det bliver til mere end 600 arrangementer. Festivalen varer fra 8. august til 26. september.

*Priserne varierer fra 30 kroner til 200 kroner. Mange af arrangementerne er gratis.

*Åbningskoncerten foregår klokken 21.15 i aften på en 70 meter lang scene flydende i havneløbet mellem Knippelsbro og Langebro. Og det er ganske gratis.

*Asia on the Road, den turnerende del af festivalen, starter den 9. august i Odense (9.-11. aug.) og kommer gennem Randers (14.-16. aug), Skive (20.-22. aug), Vordingborg (25.-27. aug.) og Roskilde (3.-5. sep.), inden turen sluttes af i Esbjerg (12.-14. sep.).

*I Århus starter Images of Asia i dag og kulminerer i Århus Festuge 29. august til 7. september. Festugen har nemlig Images of Asia som tema.

*Images of Asia byder på flere store navne. Koreografen Akram Khan er en af de største inden for dansescenen. Trilok Gurtu er berømt for sin verdensmusik og sangerinden Abida Parveen hører til blandt Asiens allerstørste divaer.

*Festivalen byder på så vidt forskellige arrangementer som teaterforestillinger, koncerter, danseoptrædener, open air film, byvandringer, workshops, foredrag, kunstudstillinger og meget mere.

*Det har taget tre år at arrangere Images of Asia.

*Prinsesse Alexandra er – ganske passende – protekter for Images of Asia.

*Festivalen sætter også sit præg på radioen. Fra 30. august til 7. september er P2 fyldt med Asien i form af temaudsendelser, reportager og koncerter.

*Program for festivalen kan hentes på caféer, biblioteker og turistinformationer. Det kan også anskaffes på telefon 3317 9700 eller på internettet: www.images.org og www.kit.dk

*Billetter kan købes hos Billetnet 7015 6565 eller på www.billetnet.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her