Læsetid: 4 min.

Den fødte luder

De første belønninger for sex fik hun af sin far. De næste var kompensation for gentagne voldtægter i ægteskabet. Til sidst blev det kontant afregning som prostitueret
8. august 2003

(2. sektion)

Prostitution
»Du får ikke noget ud af at gå til politiet. De tror ikke på dig, og de vil i hvert fald ikke gøre noget ved det.«
Det var den besked, den dengang 12-årige Charlotte Odile-Poulsen fik fra sin far, da han første gang havde gennemført en fuldbyrdet voldtægt.
Mange år senere skulle det vise sig, at han fik ret. Da hun som 31-årig endelig fik overskud til at turde stille sin far til ansvar for overgreb gennem hele barndommen, var det for sent. Forældelsesfristen på 10 år fra det fyldte 18. år var overskredet.
Forud var gået årtier med overgreb, tvang og prostitution. Det, der startede med en fars forkvaklede kærlighed til sin datter skabte et liv præget af de mørke sider i mænds seksualitet. Først i et ægteskab med gentagne voldtægter og efterfølgende et liv som SM-prostitueret, massage- og escortpige.

Fars prinsesse
Charlotte Odile kan stadig huske følelsen af at være ved at blive kvalt, fortæller hun.
Hendes fars hånd, der dækkede det meste af ansigtet når han holdt hende for munden for at skjule hendes skrig.
Hun skreg om natten, mens hendes mor var på natarbejde og hun var alene med sin far og sin storebror. Hun skreg, fordi hun hendes far tvang hende til forskellige former for sex, fordi det gjorde ondt, og fordi det var nætter fyldt med rædsel.
Hendes mor opdagede aldrig noget. Det hævder hun stadig. Forældrene blev skilt, da Charlotte var otte år. Hun fortsatte med at se sin far regelmæssigt, og det seksuelle misbrug fortsatte.
Hun var fars lille prinsesse. Han kom med gaver. Altid til hende, aldrig til hendes bror. Han fik til gengæld en masse bank.
Men en tur til Sønderjylland blev sidste gang, Charlotte var alene med sin far.
En fuldbyrdet voldtægt. En 90 kg tung militærmand og hans spinkle datter på 12. En fuld mands grove kærtegn og seksuelle krav. En uudviklet barnekrop uden mulighed for flugt.
Hendes mor accepterede, at hun ikke ville se faren længere, men spurgte aldrig hvorfor.
I skolen var hun den dygtige, stille pige. Efter en fornem afgangseksamen fra folkeskolen var det naturlige næste skridt gymnasiet. Men her var hun ikke længere alene om at kunne tingene på fingrene.
Hun var 16, da hun første gang forsøgte at tage sit eget liv. En håndfuld af morens sovepiller var det første deperate skrig på hjælp. Men ingen hørte det.
Beskeden fra den voksenpsykiatriske afdeling, hun blev udskrevet fra efter en uge, var, at der blot var tale om et forkælet barn, der søgte konstant opmærksomhed fra sine forældre. En måned senere forsøgte hun igen.
Moren ville ikke længere tage ansvar, og Charlotte flyttede på kostskole, hvor hun fik sin studentereksamen i 1987. Her mødte hun Lars.
Aftenen inden hendes 21 års fødselsdag voldtager han hende første gang. Et mønster, der gentager sig de næste fem år. Hver gang har han dårlig samvittighed. Hun trøster ham, og han kommer med gaver.
Skridtet har aldrig været kortere. Efter bruddet med Lars møder hun en veninde, der en dag betror hende en hemmelighed. Hun arbejder som prostitueret.
Der går det op for Charlotte. Hvis nogen skal være luder, så er det hende.
»Jeg havde følelsen af, at det altid var det jeg havde gjort, så hvorfor skulle jeg ikke få penge for det,« fortæller hun.
Hun starter på den massageklinik, hvor veninden arbejdede. For at slippe for samleje med kunderne griber hun chancen for at arbejde med ’sort sex’ – en intern betegnelse for sadomasochistisk sex. Laktøj, læderstøvler og lange gummihandsker giver illusionen om at lægge afstand.

Tilbud om mord
Charlotte får hurtigt faste kunder. Den ene; en veluddannet, velstillet midaldrende mand fra Nordsjælland lægger mange penge i kassen.
Hver gang hun kommer hos ham, skal der ske det samme: En smule snak. På med håndjern. Hun giver ham det kokain han allerede har lagt frem. Og så skærer hun i ham med barberblade. På inderlårene, kønsdelene og brystvorterne. Hun skal skære så dybt, at det efterlader ar.
Charlotte bliver efterhånden en helt central del af mandens sexliv, og en dag tilbyder han hende en kontrakt.
For et månedligt beløb skal de etablere et fast sadomasochistisk forhold, der skal ende med, at hun torturerer ham til døde. Han vil så testamentere alle sine værdier til hende.
Efter den oplevelse forlader Charlotte den sorte sex. Det blev for perverst, for outreret og for sindssygt.
I stedet ’lægger hun sig ned’ – prostitutionsmiljøets jargon for sex, der involverer samleje.
Gennem flere år har hun sex med hundredevis af mænd. Hun tjener hundredetusindvis af kroner og bruger dem lige så hurtigt, som de kommer ind.
I perioden forsøger hun flere gange at forlade miljøet. Men hun vender tilbage hver gang. Det er her, hun hører til. Det er her, hun er dygtig, og det er her, der er brug for hende.
Men en dag er det slut. Det gør for ondt. Migræne, mavepine og underlivssmerter. Slimhinder, der ikke længere vil acceptere talløse samlejer, og en psyke, der vipper på kanten. Hun informerer bordelmutter om beslutningen og mødes med svaret:
»Hvorfor, du var jo den fødte luder.«

*Charlotte Odile-Poulsen er 35 år, uddannnet pædagog og arbejder som institutionsleder. Hun har udgivet bogen ’Hustler’ om sit liv som prostitueret. Hun er gift med Niels, sammen har de en søn på tre og venter barn nummer to.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu