Læsetid: 1 min.

Folk

27. august 2003


Supermænd
*LM Glasfiber holder i dag klokken 12 informationsmøde i København om deres halvårsregnskab. En halv time senere gentages mødet i London, meddeler Ritzau. Noget af en bedrift, hvis de når frem.

Venedig
*I dag begynder filmfestivalen i Venedig. Det danske bidrag består af Lars von Trier og Jørgen Leths De fem benspænd, hvor Leth har skullet genindspille sin egen Det perfekte menneske (1967), mens Trier har stillet ham hindringer i vejen.

Marsboere
*I aften er der et offentligt arrangement på Tycho Brahe Planetariet i anledning af, at Mars er tættere på jorden, end den har været i 60.000 år. Husk at vinke til alle de små, grønne mænd.

Hanne Marie Svendsen
*Hun romandebuterede i 1977 med Mathildes drømmebog og fik i 1985 sit gennembrud med Guldkuglen, hvori hun »begyndte at udfolde sin særlige version af kønnenes dialektik« (Dansk Kvindebiografisk Leksikon). I dag bliver hun 70. Tillykke.

Bilafvænning
*Til oplysning for alle de stakler, som ikke kan lade bilen stå, så er det i dag sidste mulighed for at melde sig til Københavns Kommunes kursus i bilafvænning. »Hej, mit navn er Christian, og jeg er bilist!«

Lane Lind
*Skuespillerinden fik i lørdags overrakt Preben Neergaards Hæders- og Rejselegat. Det skete efter sidste opførelse af Grønnegårds Teatrets roste opsætning af Shakespeares Stor ståhej for ingenting, hvori Lane Lind spiller overvagtmester Slåenbær.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her