Læsetid: 1 min.

Folk

14. august 2003


Maria Giacobbe
*Forfatteren fylder 75 – født i 1928 på Sardinien. I øvrigt er hun mor til kogebogsforfatteren Andreas Harder og forfatter, oversætter mmm. Thomas H.

Abgelghani Mzoudi
*Retssagen mod marokkaneren, der er anklaget for medvirken til terrorangrebet 11. september 2001 begynder i dag i Hamburg.

Rasmus Trads
*Måske ser vi ham snart læse finansnyhederne op på tv, gætter Ekstra Bladet: Den bedrageridømte eksdirektør har fået smag for medievirak og begynder 18. august på Journalisthøjskolens diplomuddannelse.

King Kong
*Uhyret med det bløde hjerte får nu en ny blondine på hånden. Hvem vides endnu ikke, men Peter Jackson, instruktøren bag Ringenes Herre, får 20 mio. dollar for nyindspilningen.

Ötzi
*En vild krabat: Før sin død dræbte eller sårede den nu 5.300 år gamle frysetørrede mumie mindst fire andre mennesker. Det viser helt nye DNA-analyser. Selv døde Ötzi, der for 12 år siden blev fundet i bjergene mellem Italien og Østrig, af en pilespids i kroppen.

Lee
*En af boybandet Blues fire forsangere blev natten til i går standset af politiet, som mente, han var for ung til at have kørekort. Desværre havde han spiritus i blodet. »Sorry seems to be the hardest word«, som gruppens seneste hit hedder.

Antikvitetskøbere
*Skulle det være en bronzeopsats eller porcelænssamling? Så kig ind på Herholdt Jensens Auktioner i Nærum, hvor der i morgen kl. 10 sælges den slags nips.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu