Læsetid: 1 min.

Folk

8. august 2003


Den Flyvende Hollænder
*Letter i aften kl. 20.00 på Teater Hedelands amfiteaterscene i Hedehusene.

Togrøvere
*For præcis 40 år siden røvede Bruce Reynolds og Ronnie Biggs sammen med 13 andre mænd posttoget fra Glasgow til London. Udbyttet var 2,3 mio. engelske pund. Og det var mange penge dengang.

Jann Sjursen
*Den kristelige politiker forventes snart at forlade dansk politik. Han har egentlig også altid forekommet at være ret fornuftig.

Donald Rumsfeld
*Den amerikanske forsvarsminister og muligvis poet slår lige et smut rundt om Georg W’s ranch i dag. Fåreavlere og den slags kan godt begynde at ryste i bowserne.

Idioter
*Der er nogle idioter, der har smadret op til flere ølflasker ved Højbroen i Nykøbing F. Måske har den byfest snart varet længe nok?

Svensk popsanger
*På Plænen i Tivoli giver Eric Gadd koncert kl. 22.00. For dem der altså gider.

Peter Rønnov-Jessen,
*Forfatteren meddeler, at han i dag for præcis 11 uger siden holdt op med at ryge. Han meddeler samtidig, at han netop har købt nye persienner til vinduerne i sin dagligstue. Tja.

Hessister
*Bayerns forvaltningsdomstol har forbudt nynazisternes demonstration 16. august i landsbyen Wunsiedel til ære for naziføreren Rudolf Hess, der er begravetder. I fjor hyldede op mod 2.500 nynazister Hess i byen, der til tider har været et regulært ekstremistvalfartssted.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her