Læsetid: 1 min.

FOLK

7. august 2003

Massagepiger
*Så er det i dag massagepigerne flytter deres annoncer over til Den Blå Avis. Herefter må Ekstra Bladet klare sig, som de bedst kan. De er måske også mest til bajere og bingo på den avis?

Sportsfolk
*Craig Bellamy, der spiller for Newcastle og det engelske landshold, skal møde i retten anklaget for et racistisk overfald. Kan de fodboldspillere for helvede ikke snart lære at opføre sig ordentligt?

Henrik og konen
*Regentparret lader sig i dag fotografere på Château de Caïx i Frankrig, meddeler Hofmarskallatet. Kunne det ikke vente til de kommer hjem? Dernede er de vel bare en slags vinbønder?

Leif Majbom
*Skuespilleren får skældud af Synnejysk Forening, fordi han i en Tuborgreklame hænger sønderjyder ud som en flok Dansk Folkeparti-lignende tosser. Hvis det er sandt, er det nu heller ikke pænt af ham.

Johnny Reimar
*Denne folkekære skikkelse modtager i dag Bakkens Oscar 2003. I betragtning af de hovedtøjsfjendtlige vinde, der nu blæser i det politiske liv, bør han nok ikke benytte anledningen til at købe sig en tyrolerhat.

Rygere
*Fest- og kulturugen i Nykøbing F fortsætter. Nu også med syriske vandpiber.

Kræmmere
*Ifølge Kristeligt Dagblad klager italienske præster over, at såvel kirkegængere som turister skal igennem en kødrand af souvenirsælgere, når de kommer for at bede eller beundre arkitekturen. Der synes at være behov for Jesu genkomst.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her