Læsetid: 1 min.

FOLK

5. august 2003


Det Danske Akademi,
*der vel selv burde vide det, har udskrevet en prisopgave med titlen: »Hvad skal vi med dansk litteratur?« Indleveringsfristen er overskredet, men enhver kan jo fundere videre over, hvad i al-verden vi skal med Det Danske Akademi.

Baby,
*yngste premieregæst i Grandteatret den 7. august, hvor filmatiseringen af Kirsten Thorups roman vises, bliver Arthur Rich Zahle, søn af hovedrolleindehaver Maria Rich. Den unge mand fylder otte – dage. Mor giver vel en pattår?

Klavs Bondebjerg,
*lystfisker mv., der tilbringer store dele af året på Sejerø, har efter egne oplysninger fanget 12 af sommerens helt store havørreder på »hjemmestampede« sandorm. Som læserne vil vide, er manden en betydelig og ganske fantasifuld digter.

Amin Jensen,
*stor komiker og årets trækplaster på Nykøbing F-revyen, er efter lokal skik blevet hædret med en æresflise på byens gågade. Fuck Hollywood, Amin, bli’ du herne’e ve’ os.

Korncirkler
*Nu går vi ind i sæsonen for seriøse nyheder: De første korncirkler er dukket op på en hvedemark syd for Nakskov. Den vestlollandske landmand gider dog ikke høre mere snak om ufoer, han har anmeldt cirklerne som hærværk!

Poul-Henrik Pedersen,
*borgmester, meddeler ved Nykøbing F’s festuges begyndelse, at det er ham der har truffet aftale med Vorherre om det »gode vejr« – dvs. den nuværende hedebølge. På Falster vælges borgmestre for en fireårig periode.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu