Læsetid: 1 min.

Folk

1. august 2003


Isabel Allende
*»Livet er ikke som et tysk essay,« siger Isabel Allende til International Herald Tribune. Hun er i dag amerikansk statsborger med adresse i Californien og siger, at hun efter 11. sept. følte sig endnu mere amerikansk. »Jeg følte ingen distance, men sørgede med alle i dette land.«

Jesper Pallesen
*Bornholm træder i dag i karakter som vinproducent, når Jesper Pallesen fra Lillegadegård påbegynder salget af sin nye rødvin, Cotes du Pedersker, som den dog ikke hedder, men er.

Gyllespjæt
*Fra i dag er det slut med at spjætte gylle rundt på markerne på må og få. Landmænd skal fremover sende det kontrolleret ud via slanger langs jorden. Naboerne håber på renere luft.

Kurt Thorsen
*For præcis et år siden påbegyndte entreprenøren sin afsoning i Sdr. Omme. Siden har han fået sin udgang inddraget, fordi han var på tv, så nu må han ikke mere komme hjem til sin mor.

Elizabeth Taylor
*I Los Angeles går det lystigt til. Elisabeth Taylor er anklaget for sexchikane. Hun beskyldes for at have holdt hånden over gartneren, der beskyldes for at have holdt hånden under butleren(s). Aner man omridset af en ny film: »Gartneren, butleren og Elizabeth Taylor«?

Allan Xenius Grige
*Direkte fra Musikhuset i Esbjerg tiltræder Grige i dag som chef for DR-byens nye koncerthus. En mand, som har formået »den svære balance mellem nytænkning, vision, handlekraft og vision,« hedder det i ressourcedirektørens begrundelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her