Læsetid: 1 min.

Folk

25. august 2003


Strejfere
*Bandet Strejfer, der bl.a. består af Klaus Lynggaard, en velskrivende skikkelse på denne avis, holder reception og koncert i anledning af deres nye cd! Det er en vigtig begivenhed! Sted og tid: Loppen, Christiania, onsdag den 27.8, kl. 20! Folkredaktøren er blevet truet med et afskåret hestehoved i sengehalmen! Derfor denne meddelelse i god tid!

Tykke
*I Klampenborg, på restaurant Den Hvide Hest på Bakken, afholdes i dag noget så fint som et ’releaseparty’. Det, der slippes løs, er Monrad og Rislunds nye cd med titlen De tykke synger. Herefter lukker Bakken for denne gang, måske af samme grund?

Slobodan Milosevic
*Retssagen mod den tidligere jugoslaviske præsident genoptages i Haag. Det var da godt de i det mindste fik fat på ham.

Hans Christian Schmidt
*Miljøministeren, der også er viceskoleinspektør, kan i dag fejre sin 50års fødselsdag. Det er noget underligt noget at ministre pludselig er yngre, end man selv er.

Ulla Røder
*Retssagen mod den danske fredsaktivist indledes ved en domstol i Skotland. Hun er anklaget for at have øvet hærværk mod et britisk jagerfly.

Vildana Kastrati
*Den unge pige, der er serbisk flygtning og gymnasieelev i Nykøbing F., skal stille en sikkerhed på 50.000 kr. for at få lov til at blive i landet og tage sin uddannelse færdig. Hendes klassekammerater har taget initiativ til en indsamling. Hvad er det egentlig for nogle røvhuller, der bestemmer udlændingepolitikken for øjeblikket?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her