Læsetid: 1 min.

Folk

21. august 2003


Violen Mary
*En læser, Grethe Gram, fortæller at hendes lokale blomster-handler i Hillerød, Wuff’s Blomster, har omdøbt den smukke viola hederacea til intet mindre end Mary viol. Blomsten vokser netop på Tasmanien, men om den også er bly skal vor læser ik-ke kunne sige.

Ledere
*Handelshøjskolen i Århus holder virksomhedskonference om »Strategi, ledelse og performance«. De kan rende os!

Flemming Møldrup
*Forlaget Gyldendal holder i dag reception i forbindelse med præsentation af udgivelsesprogrammet for årets børne- og ungdomsbøger. Børnebogsbossen derinde hedder Flemming Møldrup. Han er en flink fyr.

Optrædende tjenere
*Der er i dag optagelsesprøve ved Det Ny Teaters restaurant, Teaterkælderen, for tjenere, der samtidig med at de serverer, kan optræde med artisteri, sang mm. Tja, hvis lønnen er god, så.

Henrik Pontoppidan
*Det er 60 år siden, at Henrik Pontoppidan døde. Han er en af de få danskere, der har modtaget Nobelprisen i litteratur, oplyser telegrambureauerne. Så ved vi det.

Landshøvdinge
*På Bornholm holdes i dag og i morgen det årlige Rigsmøde mellem statsminister Anders Fogh Rasmussen, lagmand Anfinn Kallsberg (Færøerne) og landsstyreformand Hans Enoksen (Grønland). Der bør vel spises sild til?

Peter Rønnov-Jessen
*Forfatteren meddeler nu, at han har lagt sidste hånd på sin nye roman, Grungen – et eventyr. Nu er manden jo ikke-ryger, men ellers ville det da være passende at fejre begivenheden med en cigar?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her