Læsetid: 1 min.

Folk

20. august 2003


Henning Larsen
*I anledning af arkitektens fødselsdag uddeles et legat på 50.000 til fremme og formidling af arkitektur. Og hvad kan man så få for de penge? En pjece eller et skur?

Lars-Henrik Schmidt
*Rektor på Danmarks Pædagogiske Universitet, forfatter og professor, dr. phil., fylder i dag 50 år. »Enten bliver han professor, eller også bliver han sur,« udtalte hans svigermor om proletardrengen fra Vejle, der i tidens løb har markeret sig kraftigt i offentligheden som debattør. Der bør kippes!

Claes Kastholm Hansen
*Litteraturformanden har til Berlingske Tidende beklaget sig over, at hans modstandere i den såkaldte Kulturkamp er for ringe. Sandelig, vi lever i undermålernes tid.

Tedrikkere
*Cand.scient.pol. og forfatter Michael Næsted Nielsen, Nykøbing F, er nu også begyndt at drikke grøn te. Bliv endelig ved med det, unge mand!

Brian Mikkelsen
*Den uundværlige overværer i aften kl. 19.30 Den Jyske Operas opførelse af La bohème i Musikhuset i Århus. Vi er inde i et af støtteområderne.

Containerfolket
*En rød container blokerer cykelstien et stykke nede ad Grønsundsvej i Nykøbing F, så man må køre ud på den ret trafikerede kørebane, når man skal i Spar eller i Aldi. Det er meget irriterende!

Fattige
*Udenrigsminister Per Stig Møller holder åbningstalen ved et offentligt møde om de nordiske landes rolle i fattigdomsbekæmpelsen i Den Tredje Verden. Det foregår i Fællessalen på Christiansborg. Lykke til!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her