Læsetid: 1 min.

FOLK

19. august 2003


Korrupte forfattere
*Kulturkampens åndelige drivmiddel, forfatteren Rolf Bagger, har alligevel aldrig sagt, at danske forfattere er korrupte og sammenspiste, skriver han nu i Berlingske Tidende. Der kan man bare se.

Lollændere
*De ka’ bar’ det der me’ å være foru’ ne’e på Lållan’. Årets høst af rødkål er i fuld gang, bl.a. i Tokkerup ved Kettinge. Erhvervet minder om, at der er fire måneder til jul.

Børn
*Alle børnene i Holbæk kan få sig én på opleveren i dag. Kulturminister Brian Mikkelsen kommer på byens bibliotek kl. 10.00 for at lave noget højtlæsning.

Bøsser
*Det Berlingske amokløb mod Korrektheden fortsætter: Nu kundgør dr.phil. Hans Hauge, at bøsser hører til i Våbenhuset. De skal ikke have lov til at komme til alters, mener han ifølge en nærmere tekstkritisk analyse.

Gaby Jeppesen
*Journalisten, der engang interviewede Cubas Fidel Castro til denne avis, blev søndag kåret som Årets Revyforfatter for anden gang. Et vidtfavnende talent!

Ida Rosa
*Udsalget fortsætter i butikken på Grønsundsvej 16, Nykøbing F. 50 procent rabat på udvalgte varer. Byens læsere af Dagbladet Information er velkomne.

Slanger
*Big Fat Snakes nyeste album, One Night Of Sin har allerede efter en uge solgt over 20.000 eksemplarer og indbringer derfor de gamle slanger en guldplade. Det lyder som et pænt udbytte af en enkelt nats syndige udfoldelser.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her