Læsetid: 1 min.

Folk

18. august 2003


Matematikere
*Spændingen bliver ulidelig: 1.000 matematikere stimler i disse dage sammen til en konference om Matematisk Programmering på Danmarks Tekniske Universitet.

Tavse mandfolk
*Danmark får sit første center for mandeforskning på Syddansk Universitet. Daglig leder bliver Simon Sjørup Simonsen, der snart afslutter sin ph.d.-afhandling om, at mænd modsat kvinder ofte isolerer sig ved sygdom.

Per Mikael Jensen
*Fra vor helt egen verden: MetroXpress’ chefredaktør har været til samtale om at blive chefredaktør på BT efter Kristian Lund, men takkede nej. Måske føles det lidt utrygt, når ens forgænger i jobbet brat blev fyret?

Andrew Lloyd Webber
*The Phantom of the Opera har netop fejret sin opførelse nummer 7000 i London. Det påstås i øvrigt, at Webber aldrig hører musik for ikke at komme til at plagiere det – og betale.

Gudrun
*»Horribelt anonym«, skriver Ekstra Bladet om Quiet Storm, debut-cd’en fra den 21-årige færing, der vandt en cd-indspilning i DR’s Stjerne for en Aften. Og der var heller ikke megen trøst at hente i Berlingske Tidende. Så fedt er det altså heller ikke altid at blive kendt.

Kim Brandstrup
*Frem til den 20. august danses den dansk-london’ske koreografs opsætning af Hamlet i Kronborgs slotsgård. Læs mere side 7.

Øldrikkere
*Carlsberg har indkaldt ekstra ølforsyninger fra bryggeriet i Northampton på grund af hedebølgen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her