Læsetid: 1 min.

Forfatternes forlag fylder rundt

30. august 2003

*Arena, Forfatternes Forlag fylder 50 år i dag. Det fejres på Arena-forfatterenes hjemsted på Hald Hovedgård ved Viborg, med Jens Smærum Sørensen som festtaler. Forlaget må siges at have noget fejre, for ud over at have sendt fire nobelpristagere ud på det danske marked har store danske navne som f.eks. Peter Seeberg, Poul Vad, Per Højholt og Cecil Bødker stået i tæt forbindelse med det lille forlag, der er grundlagt af K.E Hermann.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu