Læsetid: 2 min.

K@rlighed

27. august 2003


*Informations profil Nysgerrige Rita har gennem de seneste måneder fået et omfattende netværk af pennevenner og – veninder på Dating.dk. Med dette tema om livet og kærligheden på nettet afrundes Nysgerrige Ritas færden på de danske datingportaler. Find de tidligere artikler på Informations hjemmeside

Citater
Dating ifølge daterne

* »Dating.dk kan vel på en måde sammenlignes med Maskerade i gamle dage. Hvad gemmer der sig bag masken/profilen?«
MadonnaQ

* »SÅ er der jo overvægten af mandlige chefer/ledere herinde. Jeg tror faktisk slet ikke, der FINDES så mange chefer i DK, som der er mandlige profiler på Dating. Den ene (mig selv inkl. naturligvis) er smukkere, rigere, mere intelligent end den anden.«
Sms tingen

* »Til sidst følte jeg mig som en professionel dating femme fatale; jeg vidste nøjagtig, hvordan jeg skulle få mændene til at invitere mig ud, men på en måde, hvor de stadig troede, at det var dem, der traf beslutningerne og var initiativtagere.«
Miss Shakespeare

* »Mænd har samme holdning til profiler, som når de søger job. Deres indhold svarer sjældent til det reelle indhold, hvilket man skal holde sig for øje, når man mødes/skriver sammen.«
Smoothing

* »Don Quijote skrev, at han læste både Dostojevski, Shakespeare og Jumbobøger, og han understregede, at han var en stor drengerøv lige såvel som intellektuel. Billedet af ham gav et sug indeni. Han så fræk ud. Dejlig. Mandig. En udfordring. En rigtig mand!«
Miss Shakespeare

* »Problemet er, at folk bliver for ’flade’ – éndimensionelle på en måde – når man har kigget meget på profiler og skrevet for mange breve ...«
Gulgaio

* »I stedet for at bage på den lækre med den gode røv på det lokale vandingssted, udvælger vi folk efter velovervejede (men af og til urimelige eller urealistiske) kriterier af både indre og ydre natur – højde, vægt, øjenfarve, rygevaner, børn eller ej, uddannelse, interesser, stjernetegn og musiksmag. Så skriver vi med hinanden, vi falder for de gode breve, humoren, de spændende interesser, den rette formuleringsevne ... og det tiltalende billede, naturligvis.«
Venting

* »Jeg er blevet en hel del klogere på mig selv og verden. Tror jeg nok.«
Venting

* »Det gælder også om ikke at opgive håbet, tage en pause en gang imellem og så på den igen. Det kan være hårdt arbejde.«
Cupido-inden

*»De unge, de rige og de smukke – one night stands … nej Dating er ikke kun for dem eller det. Det er i høj grad muligt at finde ’den eneste ene’, selv for én som jeg i den modne alder.«
Quinde 50+

* Jeg tror ikke på den eneste ene i dette medie – intet menneske kan søge efter kærligheden og finde den – den finder selv vej, når man mindst venter det. Det er et af livets små mi-rakler OG forbandelser – kærligheden.«
Sms tingen

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu