Læsetid: 1 min.

Play it again, Sam!

14. august 2003

*I anledning af at filmen Casablanca, med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman i hoverollerne, fyldte 60 år mandag, samledes familiemedlemmer til de to stjerner i New York for at se filmen. Samtidig dementerede de myten om en eventuel romance mellem Bogart og Bergman, når kameraerne var slukket. Der var generel konsensus om, at ingen af de to syntes særlig godt om filmen – eller hinanden for den sags skyld. Bogarts daværende kone, Mayo Methot, var ellers overbevist om det modsatte. »Det er meget mystisk, for de var ikke engang venner,« udtaler Bergmans datter Isabella Rossellini ifølge BBC.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her