Læsetid: 1 min.

Praktiserende læger taler ud

12. august 2003

*På sidste års Odense Film Festival præsenterede Henning Carlsen et to timer langt filmdokument med den underspillede titel, Noget om det danske sygehusvæsen. I år er turen kommet til de praktiserende læger. I små to timer taler 24 af slagsen til kameraet om lægegerningen og vilkårerne for at være praktiserende læge i Danmark. Filmen er opdelt i 11 afsnit med temaer som den gamle huslæge, dalende autoritetstro, pres fra medicinalindustrien, travlhed, angst for at begå fejl og tilfredsstillelsen ved at gøre en forskel. Filmen vises i Magasinet i Odense i aften kl. 21.15 og torsdag kl. 13.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu