Læsetid: 1 min.

Sommeren varer lige til jul

7. august 2003

*Julekalender og mørke aftener foran fjernsynet ligger vel de færreste på sinde i disse hede dage. Ikke desto mindre har DR netop løftet sløret for årets julekalender, Nissernes Ø, der meget apropos tager afsæt i sommer, sol og calypsomusik. Den fortæller historien om de nisser, der blev glemt på Sankt Croix, da danskerne solgte De Dansk Vestindiske Øer i Det Caraibiske Hav til USA i 1917 og rejste hjem. Ex-nissen Flemming Jensen har stået for såvel manuskript som instruktion til Nissernes Ø, der er en
efterfølger til Nissebanden i Grønland.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her