Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

30. august 2003


Brian Steen Nielsen
*I bladet Euroman er AGF’eren af sine superligakolleger netop valgt som den mest svinske spiller i turneringen, og fredag blev han idømt 10 dagbøder á 500 kroner for at have nikket holdkammeraten Nikolaj Hust en skalle under træningen. Så smid ham dog af holdet, AGF.

Kenneth Carlsen
*Nu gik det ellers lige så godt; skulderen fejlede ikke noget, men i torsdagens møde med Jevgenij Kafelnikov i New York lod danskeren sig i andet sæt gå på af en dommerkendelse og endte med at tabe 6-4, 2-6, 3-6, 3-6.

Don Ø
*Onsdagens 1-2 nederlag til Glasgow Rangers kostede skønsmæssigt ekviperings-, underholdnings- og fodboldfirmaet FCK 40 mio. kr.
Dagen derpå kom så reaktionen på Børsen: Aktien dykkede 27,5o kr. og endte i kurs 232. Vi tror alligevel, Don Ø har styr på biksen.

Tyler Hamilton
*Det amerikanske stjernenavn hos cykelholdet Team CSC har kørt sit sidste cykelløb i år. Den lille sejtrækker styrtede i sidste uge på anden etape af cykelløbet Holland Rundt, og en scanning i Spanien har nu vist, at han har brækket hoftebenet.

Jyllandsringen
*Racerbanen ved Silkeborg er blevet frisket op, og kulturminister Brian Arthur Mikkelsen indvier banen i dag og kører samtidig en tur med Jan Magnussen. Hvem mon skal styre?

Aivar Pohlak
*Præsidenten for den estiske klub Flora Tallinn uddeler hug til AaB. Til Fyens Stiftstidende siger han, at Andres Oper og Indrek Zelinski, som AaB købte i Flora, stoppede deres udvikling, da de kom til Aalborg.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu