Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

23. august 2003


Oliver Stilling
*Informations tidligere trav- og fodboldreporter – manden, der så levende beskrev, hvordan man temporært kan holde varmen i Gladsaxe Idrætspark ved at øse gloende kaffe ud over sine sprukne sko, vies i dag kl. 12.00 i Marmorkirken til sit livs Liv.

Jan Mølby
*TV 2 Sportens meget lidt nationalchauvinistiske fodboldkommentator stod for den bedste aflevering i onsdags-miseren mod Finland: »Det er vigtigt, at spillerne kan ophidse sig selv.« Vi lader den lige stå et øjeblik.

Morten Olsen
*Landstræneren udtalte den 20. august ifølge DR Sportens hjemmeside og en opvakt læser: »Jeg går ikke umiddelbart ud fra, at Jon Dahl kan spille en hel kamp, så han og Ebbe Sand får nok en halvleg hver. Men de kender hinanden så godt, at det ikke er det store problem.« Næh, vel egentlig kun i forhold til deres eventuelle sammenspil.

Carolina Hüft
*Den svenske syvkæmper har gode chancer for at vinde disciplinen ved det igangværende VM i Paris. Men nu har svensk TV4 ophidset både stjernen og befolkningen, ved at spørge hende: »Sover du nøgen eller i pyjamas?«

Martin & Gade
*Én ud, den anden videre. Ved badmintonturneringen Singapore Open var det slut for Gade i kvartfinalen, mens frk. Martin med en tre-sæts sejr i hvert fald nåede semifinalen.

Kenneth Carlsen
*Tennis-esset møder i første kamp ved US Open Jeff Morrison. Carlsen siger selv, han vil tage en kamp ad gangen. Ad gangen?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her