Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

16. august 2003


Rahn & Emmerich
*To tidligere tyske fodboldlandsholdspillere, Helmuth og Lothar, døde begge natten til torsdag. Rahn 73 år gammel, og Emmerich 61. Rahn blev verdensmester i 1954, ved »Miraklet i Bern«, Emmerich blev en af Borussia Dortmunds helt store profiler med 115 mål i 183 kampe.

Paul McGrory
*Australsk specialist i idrætsmedicin, har konkluderet i en rapport, at det ikke giver hjerneskader at heade meget til en fodbold.

Ulf Lienhard
*Den argentinske roer er den tredje deltager i Pan American Games der er testet positiv for doping. Han vandt både sølv og bronze, men havde kokain i årerne – altså blodårerne.

Bernie Eccclestone
*Manden der stort set ejer Formel 1 med dertil hørende cirkus, bekræfter, at næste års canadiske Grand Prix er aflyst. Ingen skodreklamer, ingen Formel 1. Det belgiske rygereklameforbud fra i år, bliver nok trukket tilbage.

Jakob Piil
*Sidste års CSC-vinder af cykelløbet Danmark Rundt har nu opgivet at gentage sejren. Flere etapers dyb søvn har sat ham så langt tilbage, at holdet nu blot satser på en etapesejr til sprinter Dean.

N-C Holmstrøm
*Sportsdirektør i FCK, er for en gangs skyld enig med Brøndby. Begge parter ville gerne flytte deres indbyrdes opgør, programsat til den 23. august, men DBU sagde nej, af hensyn til landsholdet. Mon ikke han finder noget andet at brokke sig over?

Peter Gade
*Tidligere en af verdens førende spillere, står uden træner, efter Dansk Badminton Forbund har strøget Morten Frost fra lønningslisten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her