Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

9. august 2003


Jörg Jaksche
*Bjarne Riis har det med at jagte tyskere, som ikke vil til CSC. Sidst var det Ullrich, nu er det JJ, som netop har fortalt sin chef, at han gerne vil fortsætte hos Gerolsteiner. JJ blev nummer 17 i årets Tour.

Lasse Qvist
*17-årigt stortalent fra Lyngby Boldklub, skal prøvetræne hos Inter i september. Imens forsøger Lyngby at blive anerkendt som kontraktklub, så den betrængte klub kan score kassen.

Thomas Sørensen
*Nu har de også diskuteret det til bevidstløshed. Den danske fodboldmålmand er blevet solgt fra Sunderland til Aston Villa for 24 mio. kr. 19 mere end han kostede hos OB i 1998.

Katrine Fruelund
*Så skal vi til det igen. Viborgs håndboldkvinder starter sæsonen uden ’Fruen’, Natasja Burgers og Laila Lejeune. Det er galt med akillessenerne. Først når sæsonen kommer i gang, hedder det korsbåndsskader.

Christian Andersen
*FC Nordsjællands fodbold-trænende kuglelyn, har modtaget en næse af DBU for sine udtaleler om dommerstanden sidste weekend. Så tier han nok stille.

Williams
*Søstrene skranter. Venus har stadig ondt i mavemusklerne efter Wimbledon, og den små Serena har allerede opgivet at forsvare US Open-titlen, start den 25.august.

Hans Backe
*Mere fra lazarettet. Don Ø.’s forlængede fod på banen hos FCK, stiller på søndag op i Esbjerg uden Erik Mykland, Jörgen Pettersson, Ole Tobiasen og Christian Lønstrup. De skal spares til Rangers-kampen. En lidt blæret indstilling, synes de i Esbjerg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her