Læsetid: 1 min.

’Artur på genfærd’

22. september 2003

*Peter Laugesen, der ofte slår sine poetiske folder ud i nærværende dagblad, havde premiere på teaterforestillingen Artur på Genfærd i 1989, hvorefter teksten blev udgivet på Borgens Forlag. Nu genopsætter Teatret Estrade den i Kanonhallen. I 2003-versionen er der ændret en del i de gamle tekster, ligesom nye er kommet til. Det er en overraksende og provokerende forestilling, hvor tekstens, teatrets og filmens udtryk har sat hinanden stævne. Artur spilles af Ole Westh-Madsen, Rolf Heim har iscenesat, mens Jesper Jargil står for filmscenografien. Der er premiere i aften kl. 20. Til 9. oktober.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her