Læsetid: 1 min.

Depp undskylder

10. september 2003

*Den amerikanske skuespiller Johnny Depp er i det tyske magasin Stern blevet citeret for en række anti-amerikanske udtalelser. I en undskyldning udstedt af hans pressesekretær, udtaler Depp, at han er blevet fejlciteret af Stern. Depp blev blandt andet citeret for at sammenligne USA med et ødelagt stykke legetøj. Et USA han ville opfordre sine børn til at udforske og derefter flygte fra. Deppan er pt. bosat i Frankrig med sin familie. »Jeg elsker mit land og har store forhåbninger for det,« lyder det ifølge BBC af det offentlige dementi. »Det er derfor, jeg kan omtale det ærligt og til tider kritisk,« slutter en brødebetynget Depp.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her