Læsetid: 1 min.

FOLK

15. september 2003


Kordrenge
*Først Irak-krigen, og nu dette: I England debatteres, om kirkernes klassiske drengekor skal erstattes med blandede børnekor.

Jørgen Flindt Pedersen
*De besatte, tv-journalistens film om fem palæstinenseres liv under intifadaen, vises på torsdag på en filmfestival i Georgetown, Washington D. C.

Jacques Derrida
*»En grum practical joke mod Derrida ville være at bryde ind og fjerne alle apostroffer fra hans tastatur. At tage gåseøjnene fra en postmodernist er som at stjæle en blind mands hvide stok.« Cinderella Bloggerfeller (pseudonym).

Bogfolk
*Ti biblioteker med Silkeborg og Helsingør i spidsen ligger i top i en undersøgelse af offentlige hjemmesider – fem netkroner ud af fem.

Dido
*Sangstjernen, der om 14 dage udsender ny cd Life for Rent, er på vagt over for pressen: »Det er et evigt dilemma, om jeg skal fortælle journalister lige nok til, at de går deres vej, eller ingenting, så de snuser rundt, til man ikke kan klare mere.«

Karin Fossum
*Sammen med Leif Davidsen optræder krimi-forfatteren i aften live på Diamanten i København. Med sponsoreret middag på Restaurant Egoisten og Den Lille Fede! Flere oplysninger på www.bogfest.dk.

Kristian Ditlev Jensen
*»At man er så uhæmmet usolidarisk med andre mennesker, hvis de ikke er en del af ens private omgangskreds, har gjort kål på min drøm om at elske Christiania,« siger forfatteren og nabo til staden.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu