Læsetid: 1 min.

Folk

11. september 2003


Sting
*»Jeg tror, jeg engang nævnte for Bob Geldorf, at jeg kunne elske i otte timer. Hvad jeg ikke sagde var, at det betød fire timers tiggeri og så middag og en film.«

Slagtere
*Vejteknisk Institut i Roskilde fylder 75 år. Reception på Slagteriskolen, Maglegårdsvej 8. Hvor skal eleverne lære at skære så længe?

Sebastian Dorset
*Stand up-komikeren, der har leveret tv-tekster til Mette Lisby og Jan Gintberg, optræder kl 21 på Tante Olga i Randers sammen med Omar Marzouk og Steen Molzen.

Kunstelskere
*Skønånder bør ruste sig til årets besøg i kunstens BILKA, når den store kunstmesse Art Copenhagen frem til søndag vises i Forum.

Hanne-Vibeke Holst
*I morgen kommer Kronprinsessan på svensk, og forfatteren optræder i Kulturhuset i Stockholm samt interviewes af aviser og tv. Therese-trilogien og Min mosters migræne er solgt i knap en halv million eks. hinsidan.

Lars von Trier
*De fem benspænd, Jørgen Leths forsøg på at omgå
Triers dogme-krav, påkalder sig lovord i britisk presse: »Det sjove er at iagttage Leth uafbrudt lure von Trier og skabe mini-mesterværker af forbløffende opfindsomhed.«

Arne Ullum
*B.T., avisen, som længe har ledt efter en redaktør, der ikke får alt for mange gode ideer , får nu nyt navn øverst i kolofonen. Arne Ullum, 40 år, tiltræder som chefredaktør. Han kommer fra en stilling som koordinerende programchef i DR og glæder sig til at lave »familieavis« fra 1. november.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her