Læsetid: 1 min.

Folk

10. september 2003


Sheikh Sabah al Ahmad al-Jabir Al Sabah
*Præsident Bush, der engang har forvekslet Slovakiet med Slovenien, får besøg af Kuwaits premierminister med ovst. svære navn. Vi krydser fingre.

Johannes Rau
*Lidt mere hund, hr.? Tysklands præsident, Johannes Rau besøger Kina til 17. september.

70’er-elskere
*Nostalgisk efter dengang, alle fyre havde svensk bøssefrisure og Jørgen Mylius var på P3 døgnet rundt? Så hør Mylius samt Walkers og The Searchers i Hit House-koncert på Plænen i Tivoli.

11/9-pårørende
*Pårørende til ofrene for terrorangrebet i 2001 demonstrerer imod planer om at bygge på ruinerne af World Trade Center. Skal tomten bare ligge der altid?

Britney Spears
*»Jeg vidste ikke, det ville vare så længe. Madonna sagde bare, vi skulle prøve det og se, hvad der skete,« sagde Britney, efter at hun i sidste weekend udvekslede en ordentlig tungeslasker med kollegaen Madonna.

Jesus
*»Jesus var tryllekunstner, og det er jeg også,« mener illusionisten David Blaine, der p.t. er hængt op over Themsen i en glaskiste. Nå, Blaine er jo ikke ansat i Folkekirken.

Martin Østergaard-Nielsen
*Fodbold kan føre til alt. På mandag tiltræder denne avis’ sportsreporter som pressechef for sportens minister alias Brian Mikkelsen. Vores helt egen Don Ø kan dog også på cv’et fremvise en bog om Folketingets Ombudsmand. Nyttig viden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her