Læsetid: 1 min.

FOLK

9. september 2003

Helge Sander
*Videnskabsministeren taler 14.30 i det nye Teleankenævn for at fejre oprettelsen. Opretter de også nævn?

Lego-elskere
*I Billund Lufthavn afslører Prinsesse Alexandra et kunstværk af Jesper Dalgaard i LEGO-klodser, doneret af legetøjsfirmaet i Billund.

Slangsnakkere
*Nederen, fråderen, noieren siger børn og unge, når de mener trist, lækkert og uhyggeligt. Mere mystisk anser de en ’bjørnetjeneste’ for en ’stor tjeneste’, iflg. sprogprofessor Lars Brink.

Roman Polanski
*Den polsk-amerikanske filminstruktør har fået den Oscar, han vandt tidligere på året for Pianisten, da Harrison Ford tog den med til Frankrig. Polanski har ikke været i USA siden 1978, da han forlod landet for at undgå fængselsstraf for sex med en 13-årig.

Marianne Jelved
*»Det er nemmere for kvinder at give plads til, at nogen kan tage æren for noget (...) når det i så mange år gik så relativt godt i samarbejdet mellem S og R, så handlede det blandt andet om, at Nyrup og jeg havde hver sit køn.« Reception for fredagens 60-års-fødselar bag disse vise ord.

Günter Wallraff
*Undercover-journalisten afviste i går indigneret nye spionanklager: »Der står i Stasis kartotekskort om mig, at det gennem ’Wallraff ikke er muligt at opnå oplysninger om andre personer’«.

Jacob Asbæk
*Klar ved fadølsankeret: Den københavnske galleriejer, der sammen med sin kone gjorde ny kunst 80’er-fashionabel, fylder 60 i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her