Læsetid: 1 min.

Folk

5. september 2003


Margrethe & Henrik
*Duoen gør nu fremstød i de tidligere danske provinser. Fordums herlighed vil regentparret mindes ved at gæste udstillingen Lübeck in der Dänezeit, som finder sted i byen, der engang hed Lybæk.

Henrik
*Prinsgemalen tager sig også tid til et bugfremstød. Det sker ved fødevareindustriens arrangement Dänisch Essen, der af hensyn til de omfangsrige finder sted i Breite Strasse.

Udeblivere
*»Militær straffelov: Værnepligtig tiltalt ved Vestre Landsret 7. afdeling for at udeblive fra tjenesten på grund af samarbejdsproblemer med en oversygeplejerske.« Sådan lyder den lakoniske meddelelse. Man aner et større drama.

Søren Voulund
*På søndag runder dette blads fhv. bestyrelsesformand og nuværende redaktionssekretær de 60. Han er én af dem, der vækker mindelser om, at det er et ædelt hverv at lave avis. Informations Hus fejrer ham ved reception på mandag kl. 15.

Jensby & Schmidt
*To af regeringens mere frygtindgydende skikkelser gør i dag fælles landgang på Hirsholmene for at markere, at øerne overføres fra forsvarsministeren til miljøministeren. Nu kan Jensby samle sig om at føre krig.

Tekstnostalgikere
*Hvem er de eneste Shu-Bi, der duer? De giver koncert i aften kl. 22 på Plænen i Tivoli. Næste gang bliver det nok på Nationalmuseet i Brede.

Marianne Jelved
*Hip, hip og et sving med håndtasken. Den radikale førstedame fylder 60. Når hun at blive statsminister?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her