Læsetid: 1 min.

Folk

2. september 2003


Margrethe & Henrik
*Igen er de på farten. Regentparret lader kongeskibet Dannebrog lette anker i Århus og sætte kurs mod Svendborg. Forude venter amtmand, byråd og flagsvingende juniorer.

Jon-fans
*En sorgens dag. Popstar Jon Nørgaard møder i Grenå Kriminalret, tiltalt for grov vold.

Claus Hjorth Frederiksen
*Beskæftigelsesministeren, der ikke véd, hvor han vil spare 800 millioner på dagpengene, taler i dag ved åbningen af virksomhedsportalen VIRK. Finder talen sted i cyberspace?

Hobbitelskere
*I dag er mindedag. J.R.R. Tolkien døde for 30 år siden. Han blev født i 1892. Nogle vil mene, at han aldrig rigtigt forlod det århundrede, han fødtes i.

Lisbeth Knudsen
*DR’s bestyrelse drøfter i dag, hvorledes public-service stationens nyhedsdirektør skånsomt fratages sine beføjelser. I morgen kl. 9.00 fortæller bestyrelsesformand Jørgen Kleener til Publicistklubbens medlemmer, hvordan øksen faldt. Det sker under brunch på Hotel Imperial.

Per Stig Møller
*Manden, som af skræk for sin chef ikke tør sige sin oprigtige mening om at føre krig i Irak uden FN-mandat, deltager i dag i en konference om ytringsfrihed. Sted: Christiansborg. Tid: 16.45 til 17.00.

Fyringstruede
*Nu lærer de, hvordan de skal få det sagt til jer. KL holder »løn- og personalepolitisk konference« på Den Kommunale Højskole. I dagens nænsomme sprog hedder fyring »outplacement«.

Nicolai Kampmann
*Journalist Nicolai Kampmann er blevet udnævnt til pressechef i Undervisningsministeriet. Han tiltræder stillingen den 1. oktober.
Nicolai Kampmann er 34 år og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1996. Umiddelbart efter blev han ansat på Ritzaus Bureau og siden på Aktuelt. Fra 2001 var han projektleder og direktør for Weekend-Nu.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu