Læsetid: 1 min.

FOLK

25. september 2003


Lone Scherfig
*Læger uden Grænser har bedt seks kreative personer i de kendtes verden designe sofaer til fordel for organisationens arbejde. I dag afsløres i auktionsfirmaet i Københavns Bredgade den første, som er filminstruktøren, Lone Scherfigs bud på sidningens svære kunst.

Suffika Vasileva
*Hun blev tilbageholdt efter at have kørt i bus uden billet. Så kollapsede hun og kom på hospitalet. I dag afgøres den danske statsborgers sag ved Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg, hvortil hun klagede.

Anders Enevig
*På det lille cirkusmuseum i Hvidovre holdes reception i anledning af cirkusforfatteren Anders Enevigs 40 års jubilæum. Cirkusforfattere er en eksklusiv lille skare. Man erindrer sig Kurt Møller Madsen.

Poul Nyrup Rasmussen
*Vor tidl. statsminister indvier i dag et nyt studenterhus i Birk ved Herning. Huset skal øge fællesskabet på tværs af forskellige studier.

Rollo og Poulsen
*Ved pressemøde i dag præsenterer værtshuset Skindbuksen sit vidtspændende 275-års jubilæumsprogram, der bl.a. byder på Rollo fra Rollo & King og digteren Peter Poulsen fra sig selv.

Jonathan Motzfeldt
*En af Grønlands sønner, den tidl. landsstyreformand, Jonathan Motzfeldt, fylder 65 i dag.

Terapeuter
*Hvilken dag er det nu, det er i dag? Det er zoneterapiens dag, og flere af fagets terapeuter tilbyder gratis behandling.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu