Læsetid: 1 min.

Folk

19. september 2003


Richard Grasso
*Eksorbitante bonusordninger er ikke i høj kurs. Da bossen for børsen i New York fik 140 mio. dollar i bonus skabte det så stort postyr, at han tilbød at gå af. Nu har bestyrelsen taget ham på ordet. Hvor meget mon dèt koster?

Brian Arthur Mikkelsen
*Skulpturministeren lader værdikampen hvile. Han indvier i Herning en obelisk af Carl-Henning Pedersen, og får på vej hjem måske tid til at besvare et indlæg i Politiken i går. Mikkelsen støttede i 80’erne de muslimske mujahediner, der blev til Taleban. Hvorfor gjorde han det, lyder det værdifrie spørgsmål.

Christianitter
*Mens de ’ordentlige’ beboere ’på staden’ stikker piben noget ind, når talen falder på Pusher Street, inviterer de altid gerne på guidet tur. F.eks. i aften fra kl. 17.

Jokeren
*Jokeren alias Jesper Dahl har nyt i posen. Den tungenemme rapper bogudgiver snart sine samlede tekster, inkl. »Spændt op Til Li’r«.
Inden da er han aktuel med videoen »Sulten«, instrueret af Jonas Elmer.

Cecil Skovløber
*16-årige Cecil Skovløber fik i går Børns Beskyttelses initiativpris for sin læserbrevsprotest, der fik Kvickly til at fjerne g-strengstrusser til småpiger fra hylderne. Det seksualiserer efter hendes mening børn. Og det er usexet på voksne, mener vi herfra.

Bent Jørgensen
*Den folkekæreste dyreformidler siden dr. Lieberkind, fhv. zoo-direktør, Bent Jørgensen, fylder 70. Det’ vildt.

Joan Enric Vives
*Unyttig viden: Andorras medfyrste, som også er bisp af Urgell, mødes i dag med præsident Chirac kl. 16.15.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her