Læsetid: 1 min.

Folk

17. september 2003


Seniorer
*Alt for mange ingeniører går ledige. Derfor har Ingeniørforeningen udskrevet en konkurrence, der handler om at få synliggjort de ældres kompetencer, siger foreningens formand Per Frost. Han lyder som en klog mand.

Rutebiler
*I dag er det 100 år siden den første rutebil kørte herhjemme. Det foregik selvfølgelig på det innovative Lolland-Falster. Fra Nykøbing F. til Nysted. Bent Vinn Nielsen var dog ikke med.

Landgængere
*I dag slutter sommeren. Da stiger regentparret i land ved Toldboden. For en stund bliver majestæten så fri for at tænke over, hvad hun skal gøre med alle de små buketter fra de nejende småpiger.

Peter A.G. Nielsen
*Gnags-sangeren, som bruger det meste af sin tid på at holde foredrag, kom med det mest rabiate forslag på mandagens kirkekonference. Gør kirkeskibene vuggende – for at tydeliggøre at vi alle er på gyngende grund.

Henriette Kjær
*Socialministeren, der i sin sparsomme fritid vist også er ligestillingsminister, åbner som sådan en workshop i DGI-byen med overskriften ’Ung Og Køn’.

Nostalgikere I
*Tivoli afslutter Hit House-koncertrækken med The Tremoloes og The Lollipops. Det lyder som længe siden.

Nostalgikere II
*Gerry Marsden, som ledede The Pacemakers (det hed de!), gennemgik i går en
triple bypass-operation.

Reinhold Messner
*Mount Everest uden ilt er for intet at regne mod Nørrebrohallen med tobaksrøg. Dér fortæller han i aften om sit liv som bjergbestiger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her