Læsetid: 1 min.

FOLK

16. september 2003


Thorvald Pedersen
*Giv os i eftermiddag vort daglige brød. Det gør Studenterpræsten ved Natur og Sund, som kl. 16 indvier nye lokaler på Sankt Hans Torv. Fhv. lektor Thorvald Pedersen, KU, vil fortælle om den kemiske betydning af brød. Man kan spise brød til og skylle efter med rødvin.

Ambassadører
*Niels Egelund, ambassadør ved NATO-repræsentationen i Bruxelles, beholder titlen, men skifter domicil til Paris. Hans job overtages af Per Poulsen-Hansen. Nye gulve, samme mahogni.

Bent A. Koch
*En af dansk presses meget lidt offentlige, men yderst indflydelsesrige eksistenser fylder 75. Efter chefredaktørposter på Kristeligt Dagblad, ikke mindst Ritzaus Bureau og Fyn Stiftstidende nyder Koch et absolut ikke plæne- og hækklippende otium.

James Brown
*En af soulmusikkens mest selvbevidste stamfædre vender til november tilbage til et af højdepunkterne i karrieren, The Apollo Theatre i Harlem, hvor han brød igennem i 1963. Den ca. 70-årige sanger vil her nok engang bevise, at han er »the hardest working man i showbiz«.

Stephen King
*Horror-forfatteren, der af sine fans regnes for meget mere end det, får den prestigiøse fortjenstmedalje fra amerikanske National Book Awards. Og ender dermed på samme hylde som Arthur Miller, John Updike og Toni Morrison.

George Harrison
*Og de nominerede til Rock & Roll Hall of Fame 2004 er: George Harrison, Prince, John Mellemcamp, Jackson Browne, Patti Smith samt Bob Seger m.fl. What a party!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her