Læsetid: 1 min.

Musikalske koryfæer i dokumentar

24. september 2003

*Instruktøren Martin Scorsese skal filme en stjernebesat rock og blues jamsession med musikere som Eric Clapton, The Rolling Stones, Van Morrison og BB King. Optagelserne finder sted i Abbey Road Studios i London i den kommende weekend og skal danne forlæg for en tv-dokumentar. Instruktøren håber på, at fange 20 sange på film til den amerikansk-producerede dokumentar, Feels Like Coming Home. Han har tidligere instrueret The Bands afskedskoncert The Last Waltz, med gæsteoptræden af blandt andre Neil Young, Bob Dylan, Joni Mitchell og Van Morrison.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu