Læsetid: 1 min.

OVERBLIK

2. september 2003

Heldigvis blot en test
*Efter planen skulle Tyskland i lørdags have indført roadpricing for lastbiler på motorvej, men på grund af svære tekniske problemer er premieredatoen skubbet til 2. november. Alligevel besluttede trafikministeriet sammen med driftselskabet Toll Collect (tysk Telekom og DaimlerChrysler) at tage hul på den nye trafikbegrænsende afgift – som en test. Dommen over den nye, satellitbaserede teknik er negativ: »Vi har kæmpeproblemer,« udtaler vognmændenes formand Manfred Boes to dage efter premieren. Toll Collect har ikke leveret teknisk sporingsudstyr i det omfang, man havde lovet. Og hovedparten af det leverede udstyr virker ikke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her