Læsetid: 1 min.

Teaterspøgelser og et lille stænk sherry

30. september 2003

Teatret skal lukkes, ingeniøren skal bygge nyt Føtex, og de to skuespillere skal bare lige mærke teatret en sidste gang... Det er den (lovlig bekendte) ramme om Englehud, skrevet og instrueret af Henrik Prip for Teatret ved Sorte Hest, der nu fejrer sit 25 års jubilæum. Men når Prip først får sine damer i spil, er det nærværende teater: Maria Stenz, der aldrig fik drømmerollen som Lady Macbeth, og Pia Jette Hansen, der skræller gulerødder til suppe – med et lille stænk sherry – inden teaterspøgelserne (og en blankøjet Karsten Jansfort) kommer til middag med et ordentligt stænk selvironi. Til 25. oktober. www.teatretvedsortehest.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her