Læsetid: 1 min.

Yoko Ono ’stripper’ af kærlighed

16. september 2003

John Lennons 70-årige enke Yoko Ono har ry for sjældent at lade en chance for at provokere passere. Således gik den japansk-amerikanske kunstner i aftes på scenen i et performance-show på Ranelagh teatret i Paris med en gentagelse af en happening fra 1964. Her protesterede hun mod Vietnam-krigen med værket Cut Piece, hvor publikum kunne klippe stykker på størrelse med et postkort af hendes tøj og sende dem til en, de havde kær. Den nu noget ældre ener udtaler ifølge BBC: »I 64 gjorde jeg det med en del vrede og turbulens i mit hjerte. Denne gang, gør jeg det af kærlighed til jer, til mig selv og til verden.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu