Læsetid: 1 min.

Folk

31. oktober 2003


David Bowie
*Manden, der går bedre klædt end Peter Linck, har sammen med sin modelkone, Iman, tegnet kontrakt med tøjfirmaet Tommy Hilfiger om en reklamefilm.

Courtney Love
*Så er den gal igen: Kvinden, der blev berømt på at være Kurt Cobains enke, er taget med ulovlige piller. Retten overvejer tvangsafvæning.

Anita Bay Bundegaard
*Engang ville hun invitere alverdens flygtninge hertil. Så holdt hun op med at være minister. I dag fylder hun 40 og er rådgiver i FN’s Flygtningehøjkommisariat.

Agneta Fältskog
*Den lyse halvdel af den kvindelige halvdel af ABBA arbejder på sin næste cd, den første i 15 år. Sidste gang hun lod høre fra sig, var med albummet med den præcise titel »I Stand Alone«.

Flemming Østergaard
*Kindkysserne vil stå i kø bare for at trække et nummer, når FCK-formanden
i dag lader sig fejre i Parken på 60 års-dagen. Den tidligere fondsbørsvekselerer, Skovshoved-spiller og møbelhandler er i dag kändissernes kändis. Det har han vist ikke så meget imod.

Mystikere
*Mystikkens Univers åbner i dag i K.B. Hallen. På messen kan man møde det uforståelige. Og nej, der er ikke en stand, hvor man kan få motivforklaret Foghs knæfald for USA. Derimod er der boder om både tro, overtro og drømmerejser.

Mogens Krogh
*Målmanden, der var så uheldig at gøre karriere samtidig med Peter Schmeicel, fylder 40. Han nåede en del endda. Og arbejder stadig i Brøndby, nu med marketing.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her