Læsetid: 1 min.

Folk

29. oktober 2003


Annie Leibovitz
*Stjernefotografen, der kan få stjerner til det meste, udsender nyt coffee table-værk American Music, hvor hun skruer lidt ned for vaselinen og op for virkeligheden.

Olav Skaaning Andersen
*Så får DR Sporten igen en kritisk dimension. Til stillingen som sportschef, der hidtil har været tung af administration og logistik, er Ekstra Bladets sportsredaktør, Olav Skaaning Andersen, blevet valgt. Han har en nylig DR-fortid med dybdeboende programmer som Tavshedens pris. Han blev forbigået til Cavling-prisen i både 1999 og 2000.

Helle Hertz
*Der er lang vej fra Stig Lommer til Norén, men dagens 60-årige fødselar har
taget den med integriteten i behold.

Arne Würgler
*Manden, der har gjort det musikorganisatoriske til en karriere, mindes i aften om sit liv som musiker ved en koncert i Hal D i Strandgade 100. Anledningen er hans 60 års dag i morgen. Medvirkende er bl.a. Burnin’ Red Ivanhoe og Benny Holst, der vil hylde formanden for KODA og DJFBA. Begge hedder Würgler p.t

Brian Steen Nielsen
*Man skal ikke tro på alt, man ser i slowmotion på tv: F.eks. er dansk fodbolds svar på stempelmaskinen ifølge AGF’s talenttræner en flink fyr. Det glæder AB sig til at mærke i aften på Århus Stadion. Husk benskinner – og briller til dommeren.

Michael Jackson
*En anden flink og alt for ofte misforstået fyr har i dag premiere på singlen »What More Can I Give?« Overskuddet går til pårørende til ofre for 11. september.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her